FORUM W BUDOWIE
Witaj najemniku!
Jeśli to czytasz, to albo strasznie Ci się nudzi, albo szukasz jakiegoś sposobu na dostanie się w nasze szeregi.
Sprawa jest prosta...jeśli prezentujesz sobą coś więcej niż zawartość kociej kuwety to może się dogadamy.
Wymagamy pewnej dojrzałości umysłowej i wiedzy na temat takich abstraktów jak honor, lojalność i dyscyplina.
Jeśli chcesz coś osiągnąć i sądzisz, że możesz coś wnieść do składu to zostaw tu jakiś opis swej zacnej i jakże odważnej osoby.
To co interesuje mnie najbardziej to Twój wiek, czas jaki poświęcasz grze i zamiar zakupu zielonych.
Opcjonalnie możesz umieścić swe zainteresowania, pasje i przepis na ulubiony pasztet - mięsny lub dyskotekowy, jaki tam wolisz.
Jeszcze prośba...nie marnuj mojego czasu. Pisz konkretnie lub nie pisz wcale.
Ostatnio edytowany przez Circle (2012-09-10 05:45:08)
Gość
No to rozdziewiczamy watek.
Piotr. 35 lat. Z wyksztalcenia, zamilowania, pasji i zawodu - psycholog. Oprocz tego meloman - audiofil
Grac zaczalem kilka dni temu, dobilem do 10 lvl i wsiaknalem. Gram kilka h dziennie, o roznych porach.
Pomyslalem o klanie - i Wasze ogloszenie mnie przyciagnelo. Nie ma malolatow, sa wartosci.
Swoje zapytanie zostawilem tez w Waszym watku na forum Riot.
Bede czekal z niecierpliwoscia na odzew.
Piotr vel Yamnick
Jeżeli mogę wyrazić swoje zdanie.
W niektórych przypadkach raczej nie powinniśmy patrzeć na lvl, bo on idzie w miare szybko, powinniśmy zaś patrzeć na ludzi. Jeżeli ktoś zdołał dostać się na naszą stronke klanową + Napisać podanko to naprawde musi mu zależeć na wstąpieniu w nasze szeregi, przynajmniej na okres próbny )
Pozdrawiam.. )
Ps. Postać to tylko postać, liczy się człowiek, który siedzi za jej sterami )
Panowie,
Żadne wezwanie nie pozostaje bez mojej uwagi. Yamnick już dawno dostał odpowiedź i wciąż czekam na jego ruch.
Co do poziomu - nie zgodzę się. Dobicie do jakiegoś poziomu jest testem wytrwałości i chęci przynależności do nas. Każdy z was przez to przeszedł - żyjecie i macie się dobrze, więc nie jest to "mission impossible".
Gość
Witam.Po 30 , około 5 godzin , po wstąpieniu do dobrego klanu (czyt.Waszego) zakup zielonych jak najbardziej.Pozdrawiam.A lvl już będzie dziś 18.Pozdrawiam
Gość
Siema, chętnie do Was dołączę. Mam 28 lat i gram od niecałego miesiąca w godzinach od 16-24. Dolarki jak najbardziej, posiadam vipa. Liczę na pozytywne rozpatrzenie mojego podanka. Pozdro
Lord_Dark