Bounty Hunters

FORUM W BUDOWIE

#1 2012-09-09 21:35:10

Circle

Oficer

Punktów :   

Rekrutacja.

Witaj najemniku!

Jeśli to czytasz, to albo strasznie Ci się nudzi, albo szukasz jakiegoś sposobu na dostanie się w nasze szeregi.
Sprawa jest prosta...jeśli prezentujesz sobą coś więcej niż zawartość kociej kuwety to może się dogadamy.

Wymagamy pewnej dojrzałości umysłowej i wiedzy na temat takich abstraktów jak honor, lojalność i dyscyplina.
Jeśli chcesz coś osiągnąć i sądzisz, że możesz coś wnieść do składu to zostaw tu jakiś opis swej zacnej i jakże odważnej osoby.

To co interesuje mnie najbardziej to Twój wiek, czas jaki poświęcasz grze i zamiar zakupu zielonych.
Opcjonalnie możesz umieścić swe zainteresowania, pasje i przepis na ulubiony pasztet - mięsny lub dyskotekowy, jaki tam wolisz.

Jeszcze prośba...nie marnuj mojego czasu. Pisz konkretnie lub nie pisz wcale.

Ostatnio edytowany przez Circle (2012-09-10 05:45:08)

#2 2012-09-13 16:21:55

Melduje sie

Gość

Re: Rekrutacja.

No to rozdziewiczamy watek.

Piotr. 35 lat. Z wyksztalcenia, zamilowania, pasji i zawodu - psycholog. Oprocz tego meloman - audiofil

Grac zaczalem kilka dni temu, dobilem do 10 lvl i wsiaknalem. Gram kilka h dziennie, o roznych porach.

Pomyslalem o klanie - i Wasze ogloszenie mnie przyciagnelo. Nie ma malolatow, sa wartosci.

Swoje zapytanie zostawilem tez w Waszym watku na forum Riot.

Bede czekal z niecierpliwoscia na odzew.

Piotr vel Yamnick

#3 2012-09-24 13:23:14

MrKruchy

Sierżant

Punktów :   

10LV o wiele za mało przyjęcia do klanu są od 18lv zgłoś się jak już dobijesz do 18

#4 2012-09-24 17:26:46

Czajuu

Sierżant

18777803
Punktów :   

Jeżeli mogę wyrazić swoje zdanie.
W niektórych przypadkach raczej nie powinniśmy patrzeć na lvl, bo on idzie w miare szybko, powinniśmy zaś patrzeć na ludzi. Jeżeli ktoś zdołał dostać się na naszą stronke klanową + Napisać podanko to naprawde musi mu zależeć na wstąpieniu w nasze szeregi, przynajmniej na okres próbny )
Pozdrawiam.. )

Ps. Postać to tylko postać, liczy się człowiek, który siedzi za jej sterami )

#5 2012-09-24 19:00:54

Circle

Oficer

Punktów :   

Panowie,
Żadne wezwanie nie pozostaje bez mojej uwagi. Yamnick już dawno dostał odpowiedź i wciąż czekam na jego ruch.

Co do poziomu - nie zgodzę się. Dobicie do jakiegoś poziomu jest testem wytrwałości i chęci przynależności do nas. Każdy z was przez to przeszedł - żyjecie i macie się dobrze, więc nie jest to "mission impossible".

#6 2012-10-03 12:23:41

Bagdez

Gość

Witam.Po 30 , około 5 godzin , po wstąpieniu do dobrego klanu (czyt.Waszego) zakup zielonych jak najbardziej.Pozdrawiam.A lvl już będzie dziś 18.Pozdrawiam

#7 2012-10-07 11:16:00

Lord_Dark

Gość

Siema, chętnie do Was dołączę. Mam 28 lat i gram od niecałego miesiąca w godzinach od 16-24. Dolarki jak najbardziej, posiadam vipa. Liczę na pozytywne rozpatrzenie mojego podanka. Pozdro

Lord_Dark

Stopka forum

RSS